+420 725 638 900

Centenario Añejo Especial 7y 0,7l 40% (holá láhev)

Další informace

Výrobce / Značka

Centenario

Země původu

Obsah alkoholu obj.

40%

Doba zrání

7 let

Barva

Jantarová

Chuť

Karamel, Vanilka

Aroma

Karamel, Vanilka

Cena za litr

714

Ron Centenario Aňejo Especial 7 je směs jemných rumů pečlivě zrajících v sudech z bílého dubu po dobu delší jak 5 let, během které rum získá svou jedinečnou a unikátní chuť. Jeho ušlechtilost a kvalita daná tradiční výrobou dělá z tohoto rumu jeden z nejoblíbenějších nejenom na Kostarice.

Výroba rumu CENTENARIO je datována už od roku 1969. Proces výroby rumu CENTENARIO začíná sběrem cukrové třtiny, z jejíhož dřevnatého stonku plného měkké a sladké dřeně se získává cukr. Třtina se sklízí patnáct měsíců po zasetí, přičemž sklizeň připadá vždy na léto. seče se ručně až u země a stonky se vozí do cukrovarů, kde se z nich lisuje šťáva. Šťáva je následně podrobena procesu kvašení, během kterého speciální kvasničné kultury přemění cukr v alkohol a jiné látky. Po dokončení se surovina pro nejlepší kostarický rum čistí procesem destilace. Jedním z produktů destilace je tzv. „mladý alkohol“, který se skladuje v ručně vyráběných sudech z bílého dubu. Tím se zahajuje proces zrání, který dává rumu CENTENARIO jeho vůni, nezaměnitelnou chuť a charakteristické vlastnosti nejlepšího rumu v Kostarice.

Zadní strana viz galerie

500  vč DPH

Skladem

Zákaz prodeje alkoholu osobám mladším 18 let.
Při převzetí zboží bude ověřen váš věk.
Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Zkontrolujte prosím před konzumací.